Besöksrekord i Sannerud

Älgskadefondsföreningen svarade för en viktig samhällsinformation under marknadsdagen.
Textstorlek:
TIVED. Det slogs troligen publikrekord under lördagens Sannerudsmarken. Många kom för att vandra den 600 meter lång bygatan fram och ta del av alla försäljarnas produkter. En nyhet i år var att Älgskadefondsföreningen fanns på plats med sitt fordon som visade upp de djur som man är skyldig att polisrapportera vid olycka och lämnade information kring detta.
Att vara observant utmed vägens sidor är något som trafikanterna bör ha inpräntat under hela året. Nu under hösten vistas många människor ute i markerna för att plocka bär och svamp och även jaktsäsongen har inletts.
Det gör att viltet rör sig mer även under dagtid vilket ökar risken för olyckstillbud. Faran är större än du tror, lyder texten på föreningens varningsmärke.