Revelbadets camping öppnar i ny regi och Pontus Pettersson ska driva campingen. Foto: Arkivbild: Björn Palmqvist/ Privat

Campingen har fått nya ägare inför säsongstarten

Naturnära Revelbadets camping intill Östra Laxsjön utmed länsvägen mellan Askersund och Laxå har fått ny ägare. Bredband och servicebutik ingår i utvecklingsplanen.

– Det var en ren slump att vi hittade campinganläggningen som var till salu. Mina föräldrar stannade där med husbilen och när de kom hem pratade de om att den var till salu coh tipsade mig om det, berättar Pontus Pettersson, boende i Motala.

Senare gjorde föräldrarna ett nytt besök på Revelbadet och då passade Pontus på att hälsa på dem där och fick då även tillfälle att prata med det säljande ägarparet Ann-Christine Jernsbo och Lasse Lindberg.

– Efter det tog jag kontakt med min kompis Ulf Peters i Landskrona och efter att även han tagit sig en titt på anläggningen behövdes ingen längre tid till beslut.

– Ulf köpte anläggningen och jag skall driva den och finnas på plats. Det gick väldigt fort och spontant, förklarar Pontus.

De båda har redan dragit upp lite planer kring hur de kan ändra profilen och utveckla campingverksamheten och restaurangdelen.

Installation av bredband samt när- eller servicebutikstankar med varor anpassade till gästernas behov för påfyllning i husvagnar och husbilar är en del de vill lyfta campingen med.

– Campingdelen med stugor blir som tidigare, kanske med lite nymålning där det behövs. Vi skall också, som ett mål, titta på om det ekonomiskt går att kunna ha åretrunt camping, funderar Pontus.

Säsongsöppning blir det tidigast i påskhelgen, men bokningar kan göras redan nu.