Dags för frukost i Lerbäck igen

Textstorlek:

LERBÄCK. Åsbro Näringsliv bjuder in till årets första frukostmöte. På fredag med start klockan 07.15 är det dags att bänka sig på Perolofsgården för en god frukost och därefter väntar några intressanta programpunkter.

Maud Stranneby, vd för Närketryck AB, berättar om sitt familjeföretags historia som nu överlevt i 114 år.

Heléne Gustafsson och Göran Aldman arbetar med verksamhetsförlagd friskvård som körsång med teambuildning och företag samt egna föreställningar och konserter. De presenterar sina idéer och tankar under frukosten.

Varje företag kommer desssutom att erbjudas två minuter på scenen för att berätta om vilka planer de har under år 2017. Arrangören Åsbro Näringsliv vänder sig mot företag och organisationer verksamma i den södra länsdelen, och syftet är att stärka det lokala näringslivet.