Biblioteket är närmare en filmserie

Nyheter Biblioteket i Degerfors har tecknat ett avtal med ett produktionsbolag om att utveckla ett koncept till tv-serie.

Informerar om kyrkorenovering

Nyheter Den 27 februari bjuder Näsby Fellingsbro församlingar in till ett informationsmöte i St Olofsgården i Fellingsbro för att berätta om

Grattis! Ni får en signerad almanacka av Jan-Peter Lahall

Reportage Många av Länspostens läsare har mailat och hoppats på almanackan " Sverige i det nordiska ljuset" av fotograf Jan-Peter Lahall.

Det händer i och kring vår bygd!

Evenemang Rambergs handel firar ett år på lördag. I veckans kalendarie listar vi ett urval av evenemang som sker runt om i länet.

Lokal entreprenör ökar servicen i byn

Nyheter Familjen Töndel, som driver PJ:s inredning och kafé i Ölmbrotorp, förbereder för att öppna en obemannad livsmedelsbutik i byn i samarbete med 24food.

Nytt beslut: 12 vargar får skjutas i länet

Nyheter Länsstyrelsen har beslutat om licensjakt på 12 vargar i länet. Reviren som man får jaga i i år ligger i Villingsberg och Tångeråsa.

BB i Karlskoga ska öppna senast 2026

Nyheter Nu finns ett beslut på att förlossningen i Karlskoga ska öppna senast i december 2026. Hälso- och sjukvårdsnämnden ska se till att beslutet verkställs.

Vad är det med närkingarna frågar sig bröllopsansvariga Lotta

Nyheter Under Kanalfestivalen som går av stapeln den 16 till 18 juni skulle det under lördagen, efter karnevalskortegen, bli bröllop i Elvis a la Las Vegas-style.…

Hennes engagemang prisas

Nyheter Elin Hector, en av de drivande bakom Folkets trädgård i Ställdalen, har utsetts till Årets folkbildare av ABF i Örebro län. – För mig är…