Centerns smutskastning döljer brist på politik

Helena Vilhelmsson (C) påstår i sin debattartikel att Sverigedemokraterna systematiskt använder anonyma konton för att sprida desinformation och svartmåla politiska motståndare. Låt oss först och främst klargöra att dessa påståenden är grundlösa och baserade på vilseledande drev från TV4:s Kalla Fakta.

Att TV4:s granskning skulle avslöja en ”trollfabrik” inom Sverigedemokraterna är en överdrift som saknar stöd i faktiska bevis. Efter en infiltration som varade i nästan ett år lyckas Kalla Fakta inte visa något konkret bevis på att partiet sprider hat eller desinformation. Det är anmärkningsvärt att Myndigheten för psykologiskt försvar ansåg det nödvändigt att anmäla Kalla Fakta för deras metoder.

Medan övriga partier alltid har fått marknadsföra sin politik fritt i sociala medier, har våra konton en historik av att bli bortplockade och massanmälda. Syftet med anonymiteten av kontona som lyfts i TV4:s granskning är inte att sprida hat eller desinformation utan helt enkelt att få existera och delta i debatten med samma friheter som andra konton – något som även Kalla Faktas egna inspelningar från partiets kommunikationsavdelning bekräftar.

Vi i Sverigedemokraterna har alltid stått för en saklig och ansvarsfull politik. Det är märkligt att just de som genom smutskastning bidrar till polariseringen i det svenska samhället, nu försöker framställa oss som problemets kärna. Centerpartiet undviker att tala om sin egen politik och dess brister genom att rikta ogrundade anklagelser mot oss.

Istället för att fokusera på grundlösa anklagelser borde Helena Vilhelmsson lägga fram konkreta förslag och lösningar på de verkliga problemen vi står inför. Medan Centerpartiet investerar sin tid i att sprida skrämselpropaganda, arbetar Sverigedemokraterna för en starkare och säkrare framtid för Sverige och Europa. Vi strävar mot att stärka våra gränser, begränsa den fria rörligheten för kriminella och säkerställa en hållbar migrationspolitik.

Låt oss lämna smutskastningen bakom oss och istället fokusera på den politiken som verkligen gör skillnad för Sverige och Europa.

Rösta för en politik som ger Sverige och Europa den förändring och säkerhet vi förtjänar – Rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet den 9 juni.