Cabinova Electronics fick ta emot utmärkelsen Årets entreprenör på företagsgalan i fredags. Foto: Ljusnarsbergs kommun

Cabinova är årets entreprenör

På företagsgalan i Ljusnarsberg i fredags delades utmärkelserna årets entreprenör och årets uppmuntran ut.

På företagsgalan i Ljusnarsberg i fredags delades utmärkelserna årets entreprenör och årets uppmuntran ut.

Årets entreprenör 2023 blev Cabinova Electronics AB med motiveringen: ”Ett företag med lång erfarenhet inom sin bransch och egna produkter. Flexibilitet, kvalitet och verksamhetsutveckling med kundfokus är företagets signum. Visat stabil och god ekonomisk utveckling över tid”.

Årets uppmuntran gick till JME/John Scotts med motiveringen: ”Ett företag med stort engagemang och hjärta för bygden. Bjuder in till lokalmötesplats för alla åldrar året runt. Sprider värme, inspirerar och sätter Kopparberg på kartan”.