Länsposten trycks i Karlstad från och med nu

Från och med nästa vecka kommer Länsposten att tryckas på NWT:s tryckeri i Karlstad. Detta innebär att prenumeranter utanför Örebro län kommer att få sin tidning med posten i fortsättningen.

Länsposten har fram tills nu tryckts av VTAB i Södertälje. Eftersom detta tryckeri lagt ner sin verksamhet kommer tidningen från och med nästa vecka att tryckas av NWT i Karlstad.

– För de allra flesta läsarna kommer det inte att innebära någon förändring, men för de prenumeranter som bor utanför länet kommer det innebära att vi inte längre kan erbjuda morgondistribution. Där kommer vi att övergå till postutdelning från och med 4 augusti och framåt, säger Bertil Pettersson, ansvarig utgivare för Länsposten.

Alla inom länet kommer fortsättningsvis att få sin tidning med morgondistribution precis som idag. Även i fortsättningen kommer det att vara torsdagar som är utgivningsdag för Länsposten. På lansposten.se hittar du nyheter från hela länet veckans alla dagar!