Logistikproblem har stoppat utdelning av Länsposten denna vecka

Vi är nedringda på Länspostens kundtjänst samt redaktion då våra kunder inte har fått sina tidningar. Tyvärr är det så att veckans Länsposten inte kommer levereras denna vecka då ett logistikproblem inträffat på VTABs tryckeri i Södertälje. Tidningen kommer först delas ut under nästa vecka.

Postnord har även gått ut med information på sin hemsida att de har stora förseningar på grund av hög smittspridning vilket även påverkar dem i stort. Våra systertidningar Dalabygden och Sörmlandsbygden ska inte ha påverkats som Länsposten dock.

Vi kan bara beklaga det inträffade och hänvisa till läsning av veckans tidning via webben lansposten.se Här kan du logga in genom att skapa ett konto med den mailadress du anmälde vid prenumerationen – om du inte redan gjort det vill säga. Vill du ha hjälp med inloggning kontakta kundtjänst på 021-470 26 26 eller mail: prenumeration@sveagruppenmedia.se

Vi beklagar det inträffade!