Transkådning. Foto: Jürgen Puls
Foto: Hans Boström
Nattskift Foto: Henrik Gran
Fart. Foto: Christer Larsson
Fönstret. Foto: Linda Wiktorsson
Årets bild pappersklass i Askersunds FK (Beskuren). Foto: Jürgen Puls
Starten går. Foto: Kjell Posse
Bister dam. Foto: Jürgen Puls
Dags att lätta. Foto: Mats Jonsson
Bankonst Foto: Henrik Gran
Nyfikna valrosar. Foto: Marianne Holmström
Årets bild i digitalklassen i Askersunds FK. Foto: Kjell Posse

Spana in bilderna från Askersunds fotoklubb

De har en egen klubblokal i Åmmeberg med ett 25-tal medlemmar varav 15 är riktigt aktiva fotointresserade. De peppar varandra till att alltid ta en bättre bild och de bedömer bilder åt andra klubbar i Sverige. I år placerade sig Askersunds fotoklubb som bäst i länet på en sjätte plats i Riksförbundet Svensk Fotografis årliga rikstävling av 46 klubbar. 2017 var första gången de deltog i RSF och tog då en bronsplats. " Vi hjälps åt i vår klubb" säger Kjell Posse, ordförande. Det finns åtta fotoklubbar i länet. Vill ni visa era bilder? Kontakta oss på Länsposten.

De har en egen klubblokal i Åmmeberg med ett 25-tal medlemmar varav 15 är riktigt aktiva fotointresserade. De peppar varandra till att alltid ta en bättre bild och de bedömer bilder åt andra klubbar i Sverige.

I år placerade sig Askersunds fotoklubb som bäst i länet på en sjätte plats i Riksförbundet Svensk Fotografis årliga rikstävling av 46 klubbar. 2017 var första gången de deltog i RSF och tog då en bronsplats.

– Vi hjälps åt i vår klubb, säger ordförande Kjell Posse.

Det finns åtta fotoklubbar i länet. Vill ni visa era bilder eller du som fotointresserad? Kontakta oss på Länsposten: lansposten@sveagruppenmedia.se