Ordförande för Företagarna Karlskoga/Degerfors P-A Ljung delar ut diplomet till Ing-Marie Karlsson, Årets Företagare i Karlskoga/Degerfors Foto: Företagarna

De kan bli årets företag i länet

Nu är det klart vilka företag i Örebro län som går vidare till regionfinalen för Årets företagare i Örebro län 2021.

Nyligen utsågs Ing-Marie Karlsson, Söderbergs åkeri AB, till Årets företagare i Karlskoga/Degerfors.

I motiveringen lyfts bland annat fram att familjeföretaget har över 90 års erfarenhet och att det ”ständigt utvecklar sin produktportfölj i en bransch med stor konkurrens och många nya krav.”

Där står vidare: ”Genom ett modernt ledarskap med medarbetarna i centrum, fokus på kund, kvalitet och hållbarhet, visar Årets Företagare i Karlskoga-Degerfors 2021 att de är en god förebild för svensk åkerinäring på både arbetsmiljö och miljön som vi alla verkar i och med. Med mod att satsa, höga ambitioner, samt ett outtröttligt driv har Årets Företagare byggt upp ett lönsamt företag.”

Nu är det därmed klart vilka länsföretag som tävlar om titeln Årets företagare i Örebro län 2021. Regionvinnaren presenteras på Örebro slott den 19 augusti. Dessa är nominerade.

Askersund: Monica Walfridsson, Lekia i Askersund. Kumla/Hallsberg/Laxå: Fredric Jansson, Butikskonsult i Kumla AB. Lekeberg: Claes och Karolina Schneider, Berga Gård. Nora: Leif Carlsson, Frabe Industri AB. Örebro: Amanda Mattsson och Lova Svensson, Period Pack. Karlskoga/Degerfors: Ing-Marie Karlsson, Söderbergs Åkeri AB.

Vinnaren går vidare till riksfinalen som hålls den 15 oktober i Stockholm.