Ingen tänker bättre än jag!

Jag läste en rolig krönika häromdagen. Den är skriven av Kristian Wedel och publicerad i Göteborgs-Posten. Den heter ”Jag skriver som Donald Trump pratar”. Jag tänkte att detta måste vara framtidens sätt att skriva. Så jag gör ett försök.

Wedels krönika var det roligaste jag läst på länge.

Fast egentligen inte, när jag tänker på det. Jag brukar skriva roligare krönikor än han. Han skriver oftast fake news. Det gör jag också, fast mycket roligare fake news än han. Faktiskt skriver jag de roligaste fake newsen som finns. Det säger alla. Min redaktör brukar ringa och gråta av lycka varje gång jag skrivit något.

Det gör förresten min mamma också. Min mamma är bäst. Det finns ingen bättre mamma. Det säger alla. Hon är i riskgrupp säger dom för hon är 88 år. Men det är inga problem. Problem finns inte. Jag är ju ingen läkare, men jag vet hur det ligger till. Det säger alla. De brukar faktiskt säga att jag vet mer än någon läkare. Det här Kinaviruset är inget att bry sig om. Jag vet, för jag blev frisk. Jag är friskare än någon annan. Verkligen. Det finns mediciner och medel att ta för att bli frisk. De bästa medel som finns. De sköljer rent i kroppen.

Jag brukar gå ut och promenera i naturen innan jag skriver. Den är så vacker. Vackrare än någonting annat. Jag brukar tänka att den är vackrare nu än någonsin­. Jag plockar lite svamp också. Jag är verkligen bra på att plocka svamp. Ibland frågar mamma mig om svampen inte är giftig. Men det vet jag ju att svamp alltid är gott, så det är inga problem. Folk brukar fråga mig om råd när det gäller svamp och jag har alltid de bästa råden. Jag är väldigt generös med råd. Alla är förvånade över hur bra råd jag kan ge dom.

Folk säger också att klimatet håller på att bli varmare. Men det är fake news. När jag promenerar märker jag ju att det är kallt på vintern. Jag är ju ingen forskare, men jag är bra på att tänka. Jag tänker bäst av alla. Ingen tänker bättre än jag.

Medan jag promenerar brukar jag tänka att jag bor i världens bästa land. Jag tänker att andra länder mest är skitländer och ibland säger jag det också. Såna där länder som våra grannländer till exempel. Dom vill inte ha dit oss för dom påstår att vi har mycket Kinavirus men det är fake news. Det är vi som borde stänga ute dom. Det vore bra med en mur längs gränsen tycker jag. Murar är bra. Väldigt bra faktiskt. Jag skulle kunna bygga en. Jag bygger världens bästa murar. Det säger alla.

Följ mig gärna på Twitter för där har jag flera miljoner följare. Eller miljarder faktiskt. Ingen twittrar lika bra som jag.

Om Donald Trump kan bli vald till president genom att uttrycka sig på det här sättet så är det väl bra nog för en krönika i Länsposten. Så varsågoda, så här låter fram­tidens krönikor!