Marie Krusell, Askersund– Hoppas på resa till Thailand i början av året, och planerar stenhårt för utveckling av min glassbar i Askersund. Foto: Björn Palmqvist
Elham Zandi, Örebro. – Jag hoppas att det blir ett bättre år i år coronamässigt och att jag ska ha möjlighet att få träffa vänner som bor utomlands. Foto: Karin Löwengren
Andreas Tillin, Onsala, blivande örebroare– Jag hoppas på ett coronafritt 2022, men också att jag ska få bra resultat på jobbet. Och så ska jag köpa en lägenhet i Örebro. Foto: Karin Löwengren
Alva Niklasson, Askersund.– Jag planerar att ta studenten från bygglinjen med inriktning maskinförare i Hallsberg på Alléskolan. Det är väldigt roligt, jag vill arbeta ute och med hela kroppen. Innan gick jag musikestet och byte program efter ett år och två månader. Samma dag jag tar studenten fyller jag 20 år sen hoppas jag på ett arbete. Foto: Sofie Isaksson
Lena-Maria Eriksson, Örebro. – Jag hoppas på mer kärlek 2022. Det behöver vi allihop i världen! Foto: Karin Löwengren
Regnar Hougaard, Laxå. – Jag hoppas att människor som inte vaccinerat sig ännu ska göra det. Själv har jag tagit alla tre sprutorna. Jag har slutat jobba och får mer tid till att bowla och gå i skogen. Foto: Karin Löwengren
Lars-Göran Nyström, Karlskoga. – Jag hoppas på bättre tider och att vi får ett slut på pandemin under det här året. Foto: Karin Löwengren
Filip Nordlander, Askersund.– Jag hoppas kunna börja plugga på universitet nästa höst. Ser fram emot studier och att testa något nytt. Foto: Björn Palmqvist
Josephine Persson, Örebro. – Jag hoppas att jag ska få fortsätta hålla mig frisk. I september ska jag genomföra mitt första fjällmaraton, det ser jag framemot det här året. Foto: Karin Löwengren
Masud Moradi, Örebro. – Jag hoppas att vi är färdiga med corona i år. Ett personligt mål under 2022 är att sluta äta kött, eller i alla fall att äta mindre kött än tidigare. Foto: Karin Löwengren

Vad hoppas du på och planerar för 2022?

Ett nytt år med förhoppningar om bättre tider, ett nytt arbete eller mål som man själv satt upp. Vi bad några länsbor att dela med sig av sina förhoppningar och planer inför 2022. Precis som förra året så önskar de allra flesta att coronapandemin ska få ett slut. Sedan finns hopp om att få genomföra sitt första fjällmaraton, ta studenten, äta mindre kött eller bara en önskan om lite mer kärlek i världen 2022.