Hasse "Kvinnaböske" Andersson, Monica Forsberg, Marie Kühler Flack, Amanda Flack och Peter Flack. Pianist på sommarunderhållningen är Peter Tikkanen. Foto: Arkivbild: Björn Palmqvist
Foto: Pressbild
Fr vä Peter Kjellström, Hasse Andersson, Monica Forsberg, Marie Kühler, Peter Flack och Amanda Flack. Foto: Björn Palmqvist

De hoppas äntligen få möta sin efterlängtade publik i sommar

I juli står de åter igen tillsammans på scen efter ett långt pandemiuppehåll. "Artister på Grönbete" gör sommarunderhållning i Brevens bruk och det kan bli en fortsättning fler somrar.

Nu hoppas Peter Flack, Marie Kühler Flack, Amanda Flack, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Monica Forsberg på vackert kvällsväder då de äntligen åter står på scen tillsammans igen efter ett långt coronauppehåll.

”Artister på Grönbete” kommer spelas på Majstångsplan i Brevens bruk i slutet av juli och början av augusti.

Peter Flack och company har sin bas på Bruksteatern i Breven. Då midsommarfirandet ställts in i år också såg de deras sommarkvällar som en bra och rolig ersättare i sommar.

– Vi har länge längtat efter att åter få möta vår publik. Nu får vi se om dom har längtat efter oss, säger Peter Flack.

Det blir sommarunderhållning med musik, sång, skratt, sketcher, Hjalmar och en massa allsång och med 300 platser per kväll i publiken.

Artisten Hasse Andersson har gått från inget alls till fullbokad i sommar. Paret Andersson / Forsberg skulle ha en lugn och skön semester – dessutom i trakten runt Brevens – men där går de nu bet.

Faller det väl ut har gänget en förhoppning om att kommande somrar återkomma med ”Artister på Grönbete” och presentera folkkära artister, sångare, musiker och komiker.

Till hösten hoppas Peter Flack och company åter kunna spela revy på Bruksteatern i Brevens bruk.

Fyra föreställningar den 27, 28 juli samt 4 och 5 augusti med start kl 18:30. Biljetter på Tickster och stina@bruksteatern.se