Smart att anlita en flyttfirma i Göteborg om du ska flytta

Detta innehåll är en annons.

Något som kan ta en hel del tid i anspråk, för att inte tala om att det är stressande och jobbigt, det är en flytt. Visst kan det vara kul att få en ny lägenhet, eller att flytta till hus, men det kommer samtidigt en massa måsten. Har du någon gång flyttat, på egen hand, ja då vet du vad vi talar om. Det allra bästa sättet att flytta på, det är att anlita en flyttfirma Göteborg. Det är en väl värd investering, samt att kostnaden sänks ju en hel del tack vare att du har rätt att använda dig av det så kallade RUT-avdraget.

Många fördelar med att anlita en flyttfirma

Det finns en massa fördelar med att anlita en flyttfirma i Göteborg då du ska flytta. Bland annat är det ett sätt att spara pengar på. Du sparar även en massa tid samt att du slipper ju själv att bära tunga möbler och lådor. Du slipper dessutom att fråga vänner om hjälp, eller stressa runt på egen hand. En annan fördel är att alla dina saker kommer fram säkert till nya bostaden.

Du kanske ifrågasätter det där med att du sparar pengar, när det kostar pengar att anlita en flyttfirma. Men tänker du till lite, så är det ju så att om du ska flytta själv, så måste du be dina vänner om hjälp. Dessa kan behöva ha både mat och annat under tiden de hjälper dig. Du måste även lösa transport och då hyra kärra eller lastbil och det kostar ju oftast per timme eller per halvdag/dag. Fördelen med flyttfirman är att du betalar en viss kostnad, samt får avdrag på det med RUT, samt att du då slipper bära!

Att anlita en flyttfirma i Göteborg är en bra investering

Det kan vara en väl värd investering detta med att låta en flyttfirma i Göteborg ta hand om din flytt. En del flyttfirmor kan dessutom hjälpa dig med precis allt, från att packa, bära transportera och att sedan fixa själva flyttstädningen.

En flytt med hjälp av en flyttfirma, den går oftast på ett par timmar. De som jobbar på flyttfirmor, de har ju en vana av detta, så de vet hur de ska göra och gör det snabbt!

Du kan spara en hel del tid genom att välja att anlita en flyttfirma. Dock är det en del saker du bör fundera på då du bokar en flyttfirma. Kolla priset, om det är per timme, per låda eller om det är per kvm bostad du har. Kolla även vad det är som ingår i det pris de säger eller som står på deras hemsida. Kolla även så att flyttfirman är ansluten till Bohag 2010 samt att de är försäkrade.

Det är en trygghet om flyttfirman är anslutna till Bohag 2010 som innebär regler som Konsumentverket och flyttbranschen kommit överens om. Sedan är det även väldigt viktigt att flyttfirman är försäkrad för att täcka eventuella skador på bohaget.