Julpynta din trädgård

Detta innehåll är en annons.

Att göra det fint inför julen, det är riktigt roligt. Och det går ju att pynta både ute och inne! Idag finns det ju en massa trevliga trädgårdsdekorationer och utomhusdekoration att välja på. En självklar del av julen, det är ju belysning i olika former. Det kan vara smart att satsa på olika sorters ljusslingor att ha i din trädgård. Fördelen med dem är ju att de går att ha nästan var som helst. Du kan linda dem runt trappans räcke, hänga dem över en buske, ha dem i träd. Du kan även satsa på att ha hängande lyktor ute, med värmeljus eller blockljus, eller ha batteridrivna miniljusslingorna.

Dekorera utomhus

Om du vill hitta bra utomhusdekorationer för jul, klicka här. Det är rätt smart att satsa på olika sorters utomhusdekorationer. Du kan dels piffa upp din farstubro eller altan, så väl som hela trädgården. Sätt upp en fin minigran i kruka, sätt i ljus, samt placera en fin ren eller tomte bredvid. Du kan även satsa på att dekorera bänkar, stolar, trappsteg med mera, det med kottar, granris, röda band, girlanger och annat.

Ge även alla dina krukor en makeover och det med jultema. De står ju oftast ändå tomma denna årstid. Så fyll dem med granris eller björkris och häng i julprydnader, ljusslingor och annat fint!

Bind en egen naturlig krans

En vacker krans på dörren är verkligen något som hör julen till. Du kan med fördel binda en egen, och skapa något unikt med olika dekorationer, belysning och vad du vill! Det är smart att använda dig av flexibla grenar och ris som tall-och granris, murgröna eller björkris. Sedan addera fina band, olika dekorationer och annat. Om du inte vill lägga tid på att binda en krans, så finns det så klart färdiga att köpa. De är då bara att hänga upp på din dörr.