Använd roll-up för bästa exponering

Detta innehåll är en annons.

Letar du efter ett enkelt och smidigt sätt att exponera din verksamhet? Kanske på mässor, aktiviteter eller utanför din affär? Roll-uper passar som tillfällig exponering och när du vill ha ett prisvärt och portabelt budskap. Vi berättar mer?

Vad är en roll-up?

En roll up är lätt och smidig att ta med sig och oftast är den integrerade i en smidig väska som är enkel att packa in en vanlig bil som antingen kan bäras eller rullas. Själva idén med en roll-up är att den ska vara enkel att rulla upp och rulla ihop. Dessutom tar den en liten golvyta i anspråk i förhållande till hur stor exponering den ger. Detta gör att den är otroligt effektiv och lätthanterlig. En roll-up består av en grundstomme med en displayvåd med tryckt grafik ihoprullad inuti. I underkanten är grafiken fäst inuti själva grundstommen, medan överkanten är fäst i en list. Roll-upen monteras genom att grafiken dras ut som en rullgardin och ett medföljande stöd i form av en pinne hakas i listen för att hålla grafiken uppe. Principen är densamma för alla modeller, oavsett design.

Olika modeller

Det finns ett enormt utbud av olika roll-ups i flera modeller, storlekar och prisklasser. Den grundläggande funktionen är dock alltid densamma. Det som skiljer är kvalitet, hållbarhet, materialval, teleskoppinne, vikt och stabilitet. För att välja rätt modell är det därför viktigt att du funderar igenom till vad, när och var du ska använda din roll-up. Behöver du en större och stadigare grundstomme, eller vill du ha en smal grundstomme som enbart rymmer den ihoprullade grafiken?

De flesta roll up är gjorda för inomhusbruk, men det finns speciella modeller som är framtagna för utomhusmiljö. Ett exempel är dubbelsidiga rolluper med en fjädrande stödpinne som böjer sig för vinden och tunga fötter som tillför stabilitet, ofta gjorda i rostfritt stål med dräneringshål för vatten.