Allt mer populärt med en professionell barnvakt för barnpassning

Detta innehåll är en annons.

Det är mycket som ska hinnas med när man har barn, men det är många föräldrar som känner att alla timmar på dygnet inte räcker till. Man ska hämta sitt eller sina barn från skolan men ens jobb brukar ofta dra över, man kanske måste jobba kvällar och måste hitta en som kan passa barnen. Man vill kännas att man lämnar sina barn i trygga händer. Barnpassningsverksamheten myNanny hjälper familjer dagligen att få en trygg och säker nanny för barnpassning. Du kan läsa mer om myNanny och ta kontakt om du vill ha en professionell barnvakt.

Varje familj får en personlig och noggrant utvald barnvakt

När man vänder sig till oss för en barnvakt så är han eller hon alltid personligt utvald för er familj. Man får alltid prata med en barnpassningsspecialist som kommer att ställer er frågan om ni har några önskemål eller krav gällande er nanny. Då kan ni berätta om ni föredrar en viss personlighetstyp, exempelvis att han eller hon ska energisk, lugn mm.  Specialisten kommer därmed med sina erfarenheter och era önskemål och krav välja ut en barnvakt som kan möta era behov.

 

Du kan få hjälp med passning av dina barn oavsett hur ofta du behöver det. Det finns barnvakter tillgängliga på heltid, deltid, kvällar, helger, för hämtning och lämning eller för sporadiska tillfällen.

Med RUT avdrag får du professionell barnvakt för bättre pris

Sedan 2007 har man som barnfamilj kunnat använda sig av RUT-avdrag. Det gör att du som förälder kan få upp till 50 000 kr i avdrag per år när du vill anlita en professionell barnvakt. Är man två föräldrar i hushållet så kan ni få upp till 100 000 kr per år.

 

Du behöver inte göra något för att avdraget ska gälla, det hjälper vi till med. RUT-avdraget är alltid inräknat i våra priser. Du kan få en barnvakt från 149 kr/timme. Hör av dig till oss för att berätta om hur ofta du kan tänkas behöva hjälp, därefter kan vi ge dig ett mer precist prisförslag som alltid är gratis.

Du får en barnvakt som bor nära dig

När vi väljer ut en barnvakt för varje familj försöker vi alltid se till att hitta en person som bor så nära er som möjligt, och som kan möta ert behov. Detta för att det underlättar för både er och er barnflicka. Fördelen med myNanny är att vi är en av de största inom branschen för professionell barnpassning, vilket gör att vi har ett stort kontaktnät av anställda nannies över hela Sverige! Det gör att det finns en stor chans att vi kan välja ut en person som bor i samma eller närliggande område där ni bor.

En utbildad barnvakt med vit anställning

Trygghet och säkerhet är något av de viktigaste när det kommer till att hjälpa till som barnflicka hos mynanny. Därför ser vi till att utbilda alla våra barnvakter i bland annat olycksfall och HLR (hjärt-och lungräddning) för barn. De måste ha genomgått och blivit certifierade i detta, annars får de inte söka uppdrag som nanny.

 

Förutom att ni har en trygg och säker barnpassare så kan ni känner er trygga i att er barnvakt har en vit anställning, vilket bl.a  innebär att han eller hon är försäkrad via oss. Det är en fördel ifall det skulle ske en olycka när personen passar era barn. Dessutom så får personen en vit lön som beskattas och vi betalar arbetsgivaravgifter.