Musikkväll inför marknaden

I telefonkiosken intill Tiveds lanthandel finns nu hjärtstartaren installerad. Foto: Björn Palmqvist
Textstorlek:

TIVED Det har blivit till en liten tradition att före Sannerudsmarken hålla en musikalisk inledning. Således dags igen i morgon klockan 18. Detta på ”Helges gärde”, straxt intill lanthandeln, dit besökarna med fördel tar med sig kaffekorg och något att sitta på för att njuta av underhållning och umgås med varandra.

Dragspel och country utlovas och det brukar bli lite av buskspel under kvällstimmarna. Försäljning av varmkorv hör också till.

– Tiveds lanthandel och Tiveds kafferosteri och café håller öppet under kvällen och sen tycker jag att alla kan ta en titt på telefonkiosken som blivit till en hjälpstation där vi nu placerat en hjärtstartare, berättar Helge Jakobsson.