Ring så spelar Pernilla Colt

Pernilla Månsson Colt kommer att bli ny programledare för radioprogrammet ”Ring så spelar vi”. Foto: Inger Persson
Textstorlek:

LANDET Örebrofödda Pernilla Måsson Colt kommer att ta över och leda det så omtyckta radioprogrammet ”Ring så spelar vi”. Efter 22 år i direktsändning varje lördagsmorgon har Lisa Syrén bestämt sig för att lämna Sveriges Radio och lämnar över till Pernilla Månsson Colt och Christer Lundberg. Dessa två turas om att sända programmet som har cirka 1,6 miljoner lyssnare.

För Pernilla Månsson Colt är programledarrollen inte ny. Hon är Malmöbo och vi har sett henne i många program i televisionen. Bland annat i ”Trädgårdstider” där hon har visat att hon har gröna fingrar, men hon medverkar även i ”Antikrundan” och ”Husdrömmar”.

Lördagen den 16 juni kommer Lisa Syrén att sända sitt sista program och hon har själv varit med och utsett sina nya programledare. Efter 22 år som programledare längtar Lisa Syrén efter lite fredagsmys och lediga lördagar.