Ta med familjen till Åboholm

Bandet som uppträder är Eastwood Brothers with friends.

Textstorlek:

TIVED. Nästa torsdag den 10 maj, Kristi himmelsfärds dag klockan 12-16, är det åter dags för familjedagen med veteranfordon i Åboholm. Under några eftermiddagstimmar kommer det att bjudas familjeaktiviteter och underhållning. Bakluckeloppis, lotterier, bokstånd, fiskdamm och servering är några inslag, och det finns någonting för alla åldrar.

Veteranfordon visas och klockan 15 kommer årets publikframröstade vinnare att koras. En halvtimme senare är det krafttag som behövs, för då ska det avgöras vem som vinner årets dragkamp. Blir det Finnerödja eller Tived?

Underhållningen från scenflaket står Eastwood Brothers with friends för. Dessa lokala artister kan ni lyssna till klockan 13. Familjedagen är ett samarrangemang mellan Tivedsbygdens LRF-avdelning, Tiveds hembygdsförening, Tiveds IF samt Studieförbundet Vuxenskolan.