Ny ordförande i Revysällskapet

Mottagare av de tre årliga utmärkelserna blev Morgan Deile, Rebecka Elliot och Rasmus Håkansson. Foto: Gunnar Öquist
Textstorlek:

LEKEBERG. Per Arne Brånsgård tar över som ordförande i Lekebergs Revysällskap i Fjugesta efter Gunilla Pihlblad som stannar kvar i styrelsen och antar en ny roll som verksamhetsledare. Det var en nyhet från Revysällskapets årsmöte som nyligen hölls.

 Det är en mycket aktiv förening som idag har cirka 250 medlemmar. Att årsmötena är så välbesökta beror till största delen på att man har som tradition att visa verksamhetsberättelsen på film vilket innebär att man får se glimtar av det gångna årets produktioner ihopklippta till en halvtimmeslång kavalkad.

Det är i år 20 år sedan Lekebergs Revysällskap bildades och många som var med då är aktiva medlemmar även idag. Det gäller inte minst Gunilla Pihlblad som alltså på mötet avgick som ordförande och Per Arne Brånsgård som nu tar över klubban. Gunillas nya funktion blir ungefär densamma som tidigare, att planera programmet på Sparbanksbörsen och vara spindel i nätet.

Tre utmärkelser delades ut, de två första i samarbete med huvudsponsorn Lekebergs Sparbank. Rebecka Elliot utsågs till Årets Nöjesutvecklare (5000 kronor), Rasmus Håkansson (3000 kronor) fick priset ”Ung Revy” och Morgan Deile det interna priset Årets Stötte(s)pelare (1000 kronor).