Försvunna texter i Lindesberg

Det här textöverdraget har någon avlägsnat från Runstenen vid biblioteket i Lindesberg.

Textstorlek:

LINDESBERG. Monica Lehn Domnick har sedan 2005 skrivit texter av varierande slag och fäst på den så kallade Runstenen på varuhallstorget i Lindesberg, alldeles intill biblioteket. Nu har någon tagit bort de tre senaste texterna. Detta har inte hänt tidigare under åren 2005 – 2018 – alltså 13 år och tidigare 124 texter.

”De har tagits bort nogsamt, inte en endaste snörstump ligger kvar”, skriver Monica på Facebook: ”Min undring är nu ’varför’? Tycker hen att texterna är dåliga eller vad är skälet? Många personer har årens lopp uttryckt önskan om att jag ska fortsätta skriva, men det finns alldeles säkert de som tycker annorlunda”.

”Om denne ’någon’ läser detta så vill jag gärna att du ringer mig så bjuder jag på en gofika på konditori så kan vi sitta och prata en stund. Annars kanske nån av er andra vet nåt om vem ’någon’ är?”.