Ny jobbmässa i Askersund

Foajén på Sjöängen är rymlig och väl lämpad som plats för jobbmässan. Bilden är dock från fritidsmässan förra året.
Textstorlek:

ASKERSUND. Förra årets arrangemang med en jobbmässa föll riktigt väl ut, och nu är det dags för en uppföljare. På tisdag, den 13 februari klockan 16.30-19, förvandlas foajén på Sjöängen till en enda stor mötesplats för företagare och jobbsökande. Arrangörer är Näringslivsrådet i Askersunds kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen, Alléskolan samt Örebro Universitet.

Företag upplever svårigheter att rekrytera och hitta rätt kompentens till sina verksamheter. Samtidigt saknar arbetssökande dirketkontakt med lokala arbetsgivare som skulle kunna ge dem en anställning. Jobbmässans avsikt är därför att under några timmar sammanföra företag och jobbsökande över 18 år för att förhoppningsvis knyta positiva kontakter som kan leda ut till någon form av arbete.