Må kraften vara med er i Kumla kyrka

Mot stjärnorna, eller i alla falla Star Wars, i Kumla kyrka på lördag
Textstorlek:

På lördag flyttar en av populärkulturens eviga strider in i Kumla kyrka. Då tolkar nämligen konsertorganisten Ulla Olsson musiken från Star Wars-filmerna, på kyrkorgeln.

Ulla Olsson är en välkänd konsertorganist som har gett konserter i olika sammanhang i Sverige och utomlands. Hon  har medverkat i både TV och Radio samt gett ut CD-skivor. På den senaste skivan ”May the Force be with you”, utgiven December 2017, tolkar hon musiken från Star Wars-filmerna. Musiken är skapad av John Williams och är, för de som mot förmodan inte hört temat till filmerna, symfonisk musik som är förhållandevis lättlyssnad utan för den skull vara trivial.
Konserten ges Lördag 24 februari Klockan 18:00 Fri entré.