SIK-tjejer hämtade priser

Ellen Elofsson (t vä) och Emma Skålberg. Glada pristagare vid fotbollsfesten.
Textstorlek:
SKYLLBERG. När Örebro läns Fotbollsförbund nyligen höll fotbollsfest fick inte mindre än två tjejer från Skyllbergs Ik kliva upp på estraden och mottaga pris. Festen hyllade många fina prestationer i länet under den gångna fotbollssäsongen.
Ellen Elofsson, Skyllbergs IK, utsågs till årets målvakt i distriktsserier. Ellen släppte under de 16 matcherna endast in 11 bollar, vilket stod i särklass i den serien. Ellens lagkamrat forwarden Emma Skålberg fick priset som årets anfallare i distriktserier. Emma pumpade in hela 24 mål, varav ett straffmål, också det på 16 spelade matcher.
Enligt uppgift från galan, och i intervjuvn med Kalle Selander, är Emmas målsättning nästa år, då i division två, att åtminstone göra 20 mål. Eller om det nu var hennes lagkamarater som tyckte det var rimligt. Återstår att följa när serien drar igång till våren och gräset är grönt på Skyllbergsvallen.