Framgångar på Färjestad

Vinst med Frisky Overlord och här duschar Belinda Lindberg Virgo Karsk efter tredjeplatsen. Foto: Björn Palmqvist
Textstorlek:

Örebrotravets kuskar satte färg under tävlingarna på Färjestad på måndagkvällen. Fem segrar på elva lopp blev resultatet när kvällen summerades.

Belinda Lindberg hade inte vunnit lopp på sedan juni 2016. På Färjestad blev det ändring på det i en av de två styrningar hon hade med sambon Kent P Gustavsssons tränade hästar. Seger med Frisky Overlord till fina 39,46 i odds, och i loppet efter slutade hon trea med Virgo Karsk.
Sambon Kent P krönte familjeframgångarna ytterligare med seger tillsammans med Vici Supreme som tränas av Kåre Axelsson.
Övriga Örebrokuskar som segerdefilerade var Tom Fromell (Classic Joy), Johan Sedström (Metoria) och Tobias Modig (Mariluck). Dessutom satte Lindes amatörtränare Kenneth Gorski, Agaton Knox, först över mållinjen i det tionde loppet.