Glasutställning i Tiveden

Textstorlek:

”Fyra konstnärer- fyra uttryck” så är namnet på årets utställning i Häggeboda Glas i Tived. Utställningen är öppen de röda dagarna under Sköna Maj. Anette Nilsson, Vivica Bjelkholm och Jan Axelsson visar sina alster.
Det är Jeanette och Fredrik Håkansson som hälsar besökarna välkomna till Häggeboda Glas där Jan Axelsson som bor och verkar utanför Skövde målar sin erfarenhet från sjö till skog som en mer sinnlig närvaro. Han målar blandteknik på duk, trä, aluminium och plexiglas.
Anette Nilsson är hemvändare till Tiveden och hon visar upp nya spännande uttryck i textil och fritt broderi. Vivica Bjelkholm är född i Häggeboda och hon ställer ut en del nya målningar i akryl och blandteknik. Jeanette och Fredrik Håkansson visar upp de senaste arbetena i konst och bruksglas. Sköna Maj pågår fram till och med söndagen den 29 maj.